Новоизбраният кмет на Разград Добрин Добрев, новите общински съветници и кметове на населени

...
Новоизбраният кмет на Разград Добрин Добрев, новите общински съветници и кметове на населени
Коментари Харесай

Новоизбраният кмет на Разград положи клетва

Новоизбраният кмет на Разград Добрин Добрев, новите общински съветници и кметове на обитаеми места встъпиха в служба и поставиха клетва да работят за благоденствието на жителите на общината.

Официалната гала бе водена от регионалния шеф Владимир Димитров. Той пожела на всички ползотворна работа и по-малко трудности по пътя към развиването на общината. „ Надявам се в името на общото благоденствие да загърбите всевъзможни политически пристрастия и да се водите единствено от интереса на хората.

Жителите на общината са ви дали своят вот доверие и през идващите четири години би трябвало да ги убеждавате, че не са сбъркали в избора си “, сподели в обръщението си регионалният шеф.

Председателят на Общинската изборна комисия Ралица Костова връчи удостоверенията на новоизбраните кметове и съветници с пожеланието за сполучлив и потребен мандат.

В наличието на жители и посетители Добрин Добрев получи от зам.-кмета Полина Иванова знаците на властта - ключът на града и кметската огърлица. „ Носете с горделивост огърлицата и управлявайте умно “, сподели Иванова.

Добрев поздрави новите кметове и общински съветници и съобщи, че изборите завършиха и към този момент е време за действителни дейности. „ От решенията, които ще вземем през новия мандат зависи по какъв начин ще се развива нашата община.

Нека бъдем единни в разрешаването на значимите проблеми, да бъдем дейни в търсенето и потреблението на финансови принадлежности за възстановяване на изискванията на живот, градоустройството и развиването на обитаемоте места “, се обърна към съветниците новият кмет.

Добрев прикани всички избраници в локалния парламент да работят дружно и обединени през идващите четири години в името на богатството на всеки един гражданин на община Разград.

Доайенът измежду общинските съветници Стоян Ненчев откри първото съвещание на локалния парламент. След скрито гласоподаване сред препоръчаните кандидатури на Галина Георгиева от ГЕРБ и Митко Ханчев от коалиция „ Продължаваме промяната - Демократична България “ за ръководител на новия Общински съвет беше определена Галина Георгиева.

Тя благодари за гласуваното доверие и прикани съветниците да положат старания за съблюдаване на морала и етиката през идващите четири години. „ Сигурна съм, че в края на мандата всички ще се поздравим с едно сполучливо ръководство, в което сме взели участие почтено, а нашите съграждани ще са удовлетворени от резултатите, които виждат “, добави Георгиева.

Сесията продължи с избор на комисия за изработването на план на Правилник за изменение и допълнение на Правилник за активността на Общинския съвет. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР